Suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu: 014 266 0111
Muut yhteystiedot

Työterveys Aalto > Ajanvaraus

 Asiakaspalvelu ja ajanvaraus

TYÖTERVEYS AALTO OY

Työterveys Aalto Oy palvelee julkisen sektorin asiakkaita kaikissa toimipisteissämme.

Asiakaspalvelu
palvelee ma-to klo 8-16, pe klo 8-15 puhelinnumerossa 014 266 0111. Asiakaspalvelussamme on käytössä takaisinsoittopalvelu.

OmaAalto on työterveyschat palvelu asiakkaillemme arkisin klo 8.00-10.30. Luethan ensimmäisellä käyttökerralla tarkemmat kirjautumis ym. ohjeet. Chatin kautta voit turvallisesti ottaa yhteyttä päivystävään työterveyshoitajaan ja kertoa oireistasi, kysyä ja saada neuvoja ja ohjeita. Palvelu toimii tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla kaikilla selaimella.

Käytössämme on myös internet -ajanvaraus, jonka kautta voit varata ajan esimerkiksi työterveyshoitajan päivystysvastaanotolle, työfysioterapeutin suoravastaanotolle tai terveystarkastukseen.

TYÖTERVEYS LAINE OY

Työterveys Laine Oy palvelee yksityisen sektorin asiakkaita kaikissa toimipisteissämme.

Asiakaspalvelu palvelee ma-to klo 8-16, pe klo 8-15 puhelinnumerossa 014 266 0111. Asiakaspalvelussamme on käytössä takaisinsoittopalvelu.

Käytössämme on myös internet -ajanvaraus, jonka kautta voit varata ajan esimerkiksi työterveyshoitajan päivystysvastaanotolle, työfysioterapeutin suoravastaanotolle tai terveystarkastukseen.

OmaLaine on työterveyschat palvelu asiakkaillemme arkisin klo 8.00-10.30. Luethan ensimmäisellä käyttökerralla tarkemmat kirjautumis ym. ohjeet.
Chatin kautta voit turvallisesti ottaa yhteyttä päivystävään työterveyshoitajaan ja kertoa oireistasi, kysyä ja saada neuvoja ja ohjeita. Palvelu toimii tietokoneella, älypuhelimella ja tabletilla kaikilla selaimella.

Työterveyshoitajan päivystysvastaanotto

Työterveyshoitajan päivystysvastaanotto toimii ajanvarauksella kaikissa Työterveys Aalto Oy:n ja Työterveys Laine Oy:n toimipisteissä.

Ajan voit varata joko asiakaspalvelustamme tai internetajavarauksen kautta: Työterveys Aalto Oy internetajanvaraus, Työterveys Laine Oy internetajanvaraus.
Työterveyspsykologin ja työfysioterapeutin vastaanotoille tarvitaan lähete työterveyslääkäriltä tai -hoitajalta ennen ajanvarausta.

Peruuttamattomat ajat

Vastaanottoajan peruutus tulee tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen klo 12.00, muussa tapauksessa aika katsotaan peruuttamattomaksi. Maksu peruuttamattomasta vastaanottokäynnistä on 51,40 € (+alv 24 %). Työpaikkaan liittyvä toiminta tai ryhmätoiminta tulee perua viimeistään viisi (5) päivää ennen varattua ajankohtaa, muussa tapauksessa veloitamme sovitun ryhmätoiminnan hinnan täysimääräisenä työnantajalta.

Poikkeuksia palveluajoissamme

Vakiintuneet poikkeusaukiolot

Jouluaaton aattona ja juhannusaaton aattona suljemme klo 14.00.
Uuden vuoden aattona, loppiaisen aattona, kiirastorstaina ja vappuaattona suljemme klo 15.00.
Itsenäisyyspäivää ja helatorstaista edeltävät päivät olemme normaalisti auki.

Copyright © Työterveys Aalto 2012 Sivun alkuun