Suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu: 014 266 0111
Muut yhteystiedot

Työterveys Aalto > Tule meille töihin

 Tule meille töihin

Työterveys Aallossa työskentelee noin 100 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua kahdessa moniammatillisessa tiimissä. Molemmissa tiimissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Lääkärit

Haemme työterveyshuollon erikoislääkäriä tai työterveyshuoltoon erikoistuvaa lääkäriä Jyväskylän ja Keuruun toimipisteisiimme. Hakuilmoitukseen pääset tutustumaan täältä.

Haemme myös jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja yleislääkäreitä. Työskentelypaikkavaihtoehtoina Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Joutsa, Keuruu ja Hankasalmi.

Työterveys Aalto toimii laadukkaana koulutusyksikkönä erikoistuville lääkäreille. Koulutustoiminta on määritelty laadultaan erinomaiseksi sekä Tampereen että Kuopion yliopistojen tekemissä arvioinneissa. Työterveys Aallossa lääkärinä työskennellen voi suorittaa osan runkokoulutuksesta, osan yleislääketieteen koulutuksesta sekä työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveysjakson. Lisätietoja: liikelaitosjohtaja Irja Korhonen (etunimi.sukunimi@jkl.fi).

Työterveyshoitaja

Terveydenhoitaja, tule meille töihin vakituiseen työsuhteeseen toteuttamaan laadukasta työterveyshuoltoa yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.
Haku päättyy 29.5.2019 klo 14.00.
Hakemukset osoitteeseen tarja.alakoski@jkl.fi

Työterveyshoitajan tehtävään kuuluu työterveysyhteistyö vastuullaan olevien yritysten kanssa. Hän vastaa yritysten ja niiden työntekijöiden työterveyshuollon suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta yhdessä tiimin muiden ammattihenkilöiden ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi työhön kuuluu työterveyspainotteista sairaanhoitoa.

Kelposuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto (opistotasoinen tai AMK): Hakijan eduksi katsomme lain vaatiman pätevöitymiskoulutuksen. Arvostamme kokemusta työterveyshoitajan työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn yhteistyössä moniammatillisen tiimin jäsenten kanssa. Hakijalta toivomme kykyä organisoida ja priorisoida työtehtäviään ja hyvää paineensietokykyä.

Avoinna olevat toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.
Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköillemme sähköpostitse: Tarja Alakoski (etunimi.sukunimi@jkl.fi).

Copyright © Työterveys Aalto 2012 Sivun alkuun