Suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu: 014 266 0111
Muut yhteystiedot

Työterveys Aalto > Tule meille töihin

 Tule meille töihin

Työterveys Aallossa työskentelee noin 100 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla.

Tuotamme työterveyshuoltopalvelua kahdessa moniammatillisessa tiimissä. Molemmissa tiimissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Lääkäreitä:
Haemme työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja yleislääkäreitä. Työskentelypaikkavaihtoehtoina Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Joutsa, Keuruu ja Hankasalmi.

Työterveys Aalto toimii laadukkaana koulutusyksikkönä erikoistuville lääkäreille. Koulutustoiminta on määritelty laadultaan erinomaiseksi sekä Tampereen että Kuopion yliopistojen tekemissä arvioinneissa. Työterveys Aallossa lääkärinä työskennellen voi suorittaa osan runkokoulutuksesta, osan yleislääketieteen koulutuksesta sekä työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveysjakson.

Ota yhteys liikelaitosjohtaja Irja Korhoseen irja.korhonen@jkl.fi tai p. 050 576 0641) ja kysy lisää!

Muuta henkilöstöä:
Tarvitsemme aika ajoin työterveyshoitajia, -psykologeja ja työfysioterapeutteja sekä asiakaspalveluun vastaanottohoitajia.

Lähetä yhteystietosi palvelupäälliköillemme, Keskusta Tarja Alakoski tarja.alakoski@jkl.fi tai seutukunnat Anu Silander (anu.silander@jkl.fi)

Copyright © Työterveys Aalto 2012 Sivun alkuun