Suoraan sisältöön

Asiakaspalvelu: 014 266 0111
Muut yhteystiedot

Työterveys Aalto > Tule meille töihin

 Tule meille töihin

Työterveys Aallossa työskentelee noin 100 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua kahdessa moniammatillisessa tiimissä. Molemmissa tiimissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Akuutti sairaanhoito tapahtuu Jyväskylässä Hannikaisenkadulla.

Lääkärit

Haemme jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä ja yleislääkäreitä. Työskentelypaikkavaihtoehtoina Jyväskylä, Muurame, Laukaa, Joutsa, Keuruu ja Hankasalmi.

Työterveys Aalto toimii laadukkaana koulutusyksikkönä erikoistuville lääkäreille. Koulutustoiminta on määritelty laadultaan erinomaiseksi sekä Tampereen että Kuopion yliopistojen tekemissä arvioinneissa. Työterveys Aallossa lääkärinä työskennellen voi suorittaa osan runkokoulutuksesta, osan yleislääketieteen koulutuksesta sekä työterveyshuollon erikoislääkärikoulutuksen työterveysjakson. Lisätietoja: liikelaitosjohtaja Irja Korhonen (etunimi.sukunimi@jkl.fi).

Avoinna olevat toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.
Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköillemme sähköpostitse: Tarja Alakoski (etunimi.sukunimi@jkl.fi).

Copyright © Työterveys Aalto 2012 Sivun alkuun