Ajankohtaista Työterveys Aallolla

Työterveys Aallon uudet verkkosivut julkaistu osana brändiuudistusta

Työterveys Aallon brändi uudistuu. Brändityö on toteutettu yhteistyössä markkinointi- ja viestintäkumppanin Kamuan kanssa. Uudistuksen myötä Työterveys Aalto saa uuden visuaalisen ilmeen painotuotteisiin, logoihin sekä toimitiloihin. Myös verkkosivumme uudistuivat. Tutustu brändiuudistukseen tästä!

 

Työterveys Laineen ja Aallon johtavaksi työterveyslääkäriksi Veikko Kujala

Kuva johtavasta työterveyslääkäristä: Veikko Kujala
Reijo Koirikivi / Studio P.S.V.

Veikko Kujala (LT, Työterveyshuollon erikoislääkäri, eMBA) on ottanut vastaan johtavan työterveyslääkärin tehtävän Työterveys Aallossa ja Työterveys Laineessa. Kujalalla on pitkä työura ja osaaminen työterveyshuollosta sekä johtamiskokemusta mm. Työterveyslaitokselta ja PPSHP:n kuntayhtymän Perusterveydenhuollon yksikön ja Terveyden edistämisen yksikön asiantuntijalääkärin tehtävistä. Kujalan tutkimusaiheita ovat olleet terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin vaikuttavuus sekä työterveyshuoltopalveluiden laatu. Kujalalla on julkaisuluettelossaan vertaisarvioituja tieteellisiä julkaisuja yhteensä 42. Työterveys Aallossa ja Työterveys Laineessa Veikko johtaa lääkäreiden ammattiryhmää sekä osallistuu työterveyshuollon toimintakäytänteiden vaikuttavuuden kehittämiseen. Veikko Kujala on Työterveys Aallon ja Työterveys Laineen johtoryhmän jäsen.

 

Työterveyshuolto toimittaa etävastaanotoilla laaditun sähköisen lääkärintodistuksen tai -lausunnon OmaAaltoon

Etälääkärin sähköinen lääkärintodistus tai -lausunto voi olla myös etävastaanotolla tai puhelinkontaktissa laadittu. Lausunnon kirjoittava lääkäri arvioi, voiko lausunnon kirjoittaa etävastaanoton perusteella. Kun todistus on tehty, se toimitetaan sähköisesti Kanta-palvelun kautta Kelaan. A-todistuksissa on Kelan hyväksymä sähköinen allekirjoitus, jossa näkyy lääkärin nimi ja SV-tunnus. Työterveyshuolto toimittaa sähköisen lääkärintodistuksen/lausunnon OmaAaltoon, josta henkilöasiakas voi tulostaa kappaleen työnantajalle. OmaAallon tulosteessa ei ole lääkärin allekirjoitusta tai leimaa, mutta koska todistukset tulevat OmaAaltoon Kanta-palvelun kautta, ne ovat lääkärin laatimia asiakirjoja, jonka esimies voi hyväksyä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Laadunhallinta Työterveys Aallossa

Kesän 2024 aukioloajat