Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua ura työterveyshuollossa?

Työterveys Aallossa työskentelee noin 60 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua moniammatillisissa tiimeissä. Tiimeissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Tarjoamme myös kattavasti sähköisiä palveluita, joten meillä on mahdollisuus työskennellä etänä.

#töissäterveytesipuolesta

Rekrytoimme jatkuvasti lääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille. Oletko kiinnostunut? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme Sinulle mahdollisuuksista, joissa voit käyttää ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ja palkitsevassa työympäristössä.

#töissäterveytesipuolesta

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää uramahdollisuuksistasi Työterveys Aallolla

    Muut tehtävät

    Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.

    Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköllemme sähköpostitse:
    Marjukka Pirkkalainen (marjukka.pirkkalainen@tyoterveysaalto.fi).

    #töissäterveytesipuolesta