Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua ura työterveyshuollossa?

Työterveys Aallossa työskentelee noin 60 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja toimipaikan, työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua moniammatillisissa tiimeissä. Tiimeissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Tarjoamme myös kattavasti sähköisiä palveluita, joten meillä on mahdollisuus työskennellä etänä.

#töissäterveytesipuolesta

Työterveyshuollon erikoislääkäri tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri. Tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Työterveys Aalto Oy on jatkuvasti kehittyvä työterveyskumppani, omistajaorganisaatioidensa inhouse-yhtiö, joka tarjoaa laaja-alaisia työterveyshuollon palveluita omistaja-asiakkaidensa työpaikoille ja työntekijöille. Toimimme Keski-Suomen alueella ja tuotamme työterveyshuollon palveluita noin 15 000 henkilöasiakkaalle. Meillä työskentelee noin 60 osaavaa työterveyshuollon ammattilaista.

Toimintamme laajenemisen ja asiakkaidemme palvelutarpeen kasvamisen myötä etsimme lisää osaajia joukkoomme. Työssäsi olet osa moniammatillista tiimiä ja osaltasi huolehdit vastuuasiakkaidemme työterveyshuollosta. Arvostamme positiivista, kohtaavaa ja kannustavaa työskentelyotetta sekä hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota sekä halua kehittyä työterveyshuollon monipuolisissa työtehtävissä.

Meillä Työterveys Aallossa sinua odottaa tiivis, kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö sekä esihenkilö, joka tukee arjessa. Saat suunnitelmallisen perehdytyksen tehtävään ja meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Jyväskylän toimipisteessä voimme räätälöidä sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun. Tarjoamme modernit jatkuvasti kehittyvät digitaaliset työympäristöt ja työskentelyvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut sisältäen laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Tule mukaan joukkoomme työkyvyn asiantuntijaksi ja kumppaniksi!

Kiinnostuitko? Annan mielelläni lisätietoja yrityksestämme, tehtävänkuvasta ja työyhteisöstämme: Palvelupäällikkö Tarja Alakoski (tarja.alakoski@tyoterveysaalto.fi).

Hae tehtävää 12.11.2021 mennessä vapaamuotoisella hakemuksella (tarja.alakoski@tyoterveysaalto.fi) ja liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelon.

#töissäterveytesipuolesta

Rekrytoimme jatkuvasti lääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille. Oletko kiinnostunut? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme Sinulle mahdollisuuksista, joissa voit käyttää ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ja palkitsevassa työympäristössä.

#töissäterveytesipuolesta

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää uramahdollisuuksistasi Työterveys Aallolla

    Muut tehtävät

    Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.

    Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköllemme sähköpostitse:
    Tarja Alakoski (tarja.alakoski@tyoterveysaalto.fi).

    #töissäterveytesipuolesta