Tule meille töihin

Kiinnostaako sinua ura työterveyshuollossa?

Työterveys Aallossa työskentelee noin 60 työterveyshuollon ammattilaista. Meillä on tarjolla erilaisia työskentelyvaihtoehtoja työajan ja tehtäväkuvan sisällön mukaan. Valinnanvaraa on jokaisen ammattiryhmän kohdalla. Tuotamme työterveyshuoltopalvelua moniammatillisissa tiimeissä. Tiimeissä on työterveyshuollon erikoislääkäreitä sekä yksi tai useampi yleislääkäri, työterveyshoitajia, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Tarjoamme myös kattavasti sähköisiä palveluita, joten meillä on mahdollisuus työskennellä etänä.

#töissäterveytesipuolesta

Tule lääkäriksi Keski-Suomen vetovoimaisimpaan työterveyshuoltoon!

Lääkäri

Työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai yleislääkäri

Työterveys Aalto Oy on kehittyvä työterveyskumppani, joka tarjoaa laaja-alaisia työterveyshuollon palveluita omistaja-asiakkaidensa työpaikoille ja työntekijöille. Työterveyspalveluidemme piirissä on noin 16 000 henkilöasiakasta Keski-Suomen alueella. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä, mistä maakunnalliset palvelut koordinoidaan alihankintaverkostossa. Aallossa meitä työskentelee noin 60 osaavaa työterveyshuollon ammattilaista.

Toimintamme laajenemisen myötä etsimme lisää osaajia joukkoomme. Osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella voit sijoittua työskentelemään asiakasyrityksen vastuulääkärin tehtävään tai vastaanottotyöhön. Työssäsi olet osa moniammatillista tiimiä ja huolehdit osaltasi asiakkaidemme työterveyshuollosta.

Arvostamme positiivista, kohtaavaa ja kannustavaa työskentelyotetta, hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota sekä halua kehittyä työterveyshuollon monipuolisissa työtehtävissä. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Voimme räätälöidä sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

Meillä Työterveys Aallossa sinua odottaa kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö ja saat suunnitelmallisen perehdytyksen tehtävään. Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen ja sisältöön. Työskentelemme joustavasti etätyössä ja tarjoamme modernit digitaaliset työympäristöt ja työskentelyvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut sisältäen laajat työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Hae tehtävää vapaamuotoisella hakemuksella. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelon.
Kiinnostuitko? Annamme mielellämme lisätietoja yrityksestämme, tehtävänkuvasta ja työyhteisöstämme.

Tervetuloa Työterveys Aaltoon!

Rekrytoimme jatkuvasti lääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille. Oletko kiinnostunut? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme Sinulle mahdollisuuksista, joissa voit käyttää ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ja palkitsevassa työympäristössä.

#töissäterveytesipuolesta

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää uramahdollisuuksistasi Työterveys Aallolla

    Muut tehtävät

    Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.

    Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköllemme sähköpostitse:
    Marjukka Pirkkalainen (marjukka.pirkkalainen@tyoterveysaalto.fi).

    #töissäterveytesipuolesta