Tule meille töihin

Kesälääkäriksi Aaltoon

Työterveyshuollossa työskentelevä kandi

Tarjoamme kesätyömahdollisuuden vähintään 5. kurssin suorittaneelle lääketieteen opiskelijalle. Työssäsi toteutat yleislääkäritasoista vastaanottoa omien osaavien lääkäreidemme tuella osana moniammatillista tiimiä.

Kokemus terveyskeskustyöstä tukee itsenäistä suoriutumistasi vastaanottotyössä. Perehdyttäminen tehtävään toteutuu Aallossa suunnitelmallisesti ja seniorituki opiskelijalle järjestetään.

Työskentely kesälääkärinä mahdollistaa jatkossa esim. loma-aikoina lyhyemmät työjaksot Aallossa.

Lue lisää ja hae ⬇

Yleislääkäriksi Aaltoon

Työterveyshuollossa työskentelevä yleislääkäri

Pitkäaikaisen yleislääkärimme eläköityessä kesällä, etsimme joukkoomme uutta osaajaa toteuttamaan yleislääkäritasoista vastaanottotyötä.

Kouluttajayksikkönä tarjoamme kiinnostuksesi perusteella myös mahdollisuuden erikoistumiseen räätälöiden sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

Työssäsi pääset osaksi moniammatillista tiimiä, joka tukee sinua työsi toteutuksessa. Työ voi olla osa- tai kokoaikatyötä.

Lue lisää ja hae ⬇

Asiakaskuntamme koostuu työikäisestä SOTE-, palo- ja pelastusalan sekä kuntasektorin henkilöstöstä, joilla merkittävimmät työkykyriskit sijoittuvat tuki- ja liikuntaelinsairauksien ja mielenterveyden häiriöiden diagnoosiluokkiin

Arvostamme positiivista, kohtaavaa ja kannustavaa työskentelyotetta, hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota sekä halua kehittyä työterveyshuollon monipuolisissa työtehtävissä.

Meillä Työterveys Aallossa sinua odottaa kannustava ja huumorintajuinen työyhteisö. Perehdyttäminen tehtävään toteutuu Aallossa suunnitelmallisesti. Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen ja sisältöön. Työskentelemme joustavasti etätyössä ja tarjoamme modernit digitaaliset työympäristöt ja työskentelyvälineet sekä kilpailukykyisen palkan. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut sisältäen laajat työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Annamme mielellämme lisätietoja yrityksestämme, tehtävänkuvasta ja työyhteisöstämme.

Ilmoitathan yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä ja sovimme haastatteluajan. Rekrytoinnissa etenemme sopivan hakijan löytyessä.

Tervetuloa Työterveys Aaltoon!

Mitä sanoo kesätyöntekijät ja opis­ke­li­jat työskentelystä Aallossa?

Lääkäri

”Moi! Olen Emma, 6. vuosikurssin lääketieteen kandi. Olin tämän kesän tekemässä sairasvastaanottoa Aallossa ja kesä on mennyt mahdottoman nopeasti.

Parasta tässä kesässä on ollut mahtavat työkaverit, joilta on aina voinut kysyä apua pienimpäänkin pulmaan. Seniorituki on ollut hyvää ja olen oppinut monia asioita kesän aikana aina työuupumuksesta kortisoni-injektioihin.

Voin lämpimästi suositella Työterveys Aaltoa työpaikkana!”

Vuoden 2022 kesäkandi Emma

Lääkäri

“Aallossa oli erittäin hyvä työilmapiiri, yhteenkään ikävään kollegaan en koko aikana törmännyt. Ainakin loppuvaiheen kandille työ oli mielestäni sopivaa, ainakin tilanteessa, jossa on jo jonkin verran aiempaakin työ- ja elämänkokemusta. Kaikki aiemmin ihmisten parissa tehty työ, pitäen sisällään erilaiset it- ja toimistotyöt ja asiakaspalveluakin sisältäneet kohtaamiset olivat eduksi. Toki eritysesti myös muu kandiaikana tehty lääkärin työ toi oleellista pohjaosaamista vastaanoton pitämiseen.

Täällä oli itsenäisempää kuin muualla usein on, joten sopii parhaiten opintojen loppuvaiheeseen ja toimii hyvänä vastapainona joillekin byrokraattisemmille ja hierarkkisemmille työyhteisöille, jollaisia on tullut myös nähtyä.

Lisäksi pidin työn vaihtelevuudesta: kaikki päivät eivät olleet pelkkää lähivastaanottotyötä, vaan niihin mahtui myös chattia ja muita etäkontakteja. Olin myös ilahtunut siitä, että potilaat saavat käyttöönsä koko moniammatillisen tiimin resurssit ja muiden ammattiryhmien kuin lääkärien tuen.

Eli hyvin poikkeuksellisesti minulle – Aallosta ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa.”

Vuoden 2022 kesäkandi Jussi

Fyssari

”Moikka! Minun nimi on Oona ja opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi. Suoritan Työterveys Aallossa tules eli tuki- ja liikuntaelimistön toimintarajoitteiden harjoittelua.

Harjoittelun aikana olen saanut paljon uutta oppia. Tämän myötä olen innostunut tules -kentästä aivan uudella tavalla ja koen tämän olevan se minun juttuni.

Fysioterapiassa asiakkaan yksilöllinen kohtaaminen on minulle tärkeää. On ollut mahtava huomata, että täällä asiakkaan kohtaaminen on kiireetön hetki ja asiakas tulee oikeasti kuulluksi. Toivon, että pystyn toteuttamaan tätä myös itse tulevaisuudessa työelämässä.

Nähdään Aallossa!”

Vuoden 2021 fysioterapeuttiopiskelija Oona

Rekrytoimme jatkuvasti lääkäreitä eri pituisiin työsuhteisiin!

Tarjoamme mielenkiintoisia ja räätälöityjä työmahdollisuuksia lääkäreille. Oletko kiinnostunut? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme Sinulle mahdollisuuksista, joissa voit käyttää ja kehittää ammattitaitoasi monipuolisessa ja palkitsevassa työympäristössä.

Muut tehtävät

Avoinna olevat muut toimet, vuorotteluvapaat ja muut mahdolliset sijaisuudet ilmoitamme myös mm. TE-palveluiden sivustolla.

Mikäli haluat antaa lisätietoja esimerkiksi hakujen yhteydessä niin voit lähettää yhteystietosi ja ansioluettelosi palvelupäälliköllemme sähköpostitse:
Marjukka Pirkkalainen (marjukka.pirkkalainen@tyoterveysaalto.fi).

#töissäterveytesipuolesta

Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää uramahdollisuuksistasi Työterveys Aallolla

*merkityt kentät ovat pakollisia