Keitä me olemme?

Työhyvinvoinnistanne huolehtii yli 60 terveydenhuollon ammattilaista

Tarjoamme työterveyshuollon erikoislääkäripalveluiden lisäksi työfysioterapeutin, työterveyshoitajan, työterveyspsykologin sekä kuntoutusasiantuntijan asiantuntijapalveluita.

Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@tyoterveysaalto.fi
Asiakaspalvelumme palvelee sinua numerossa: 010 2075 200

Toimipisteet

Löydä lähin toimipisteesi aukioloaikoineen.

Toimipaikat

Miten onnistuimme?
Anna meille palautetta!

Rakennamme asiakkuuksissamme aitoa kumppanuutta.

Siirry Tästä

Työterveys Aalto on Keski-Suomessa
aina sinua lähellä

Tuotamme ja kehitämme työterveyspalveluja ja niitä tukevia työhyvinvointipalveluja omistajakuntiemme työntekijöille Keski-Suomessa. Toiminta-alueenamme on koko Keski-Suomi. Asiointisi meillä onnistuu joko paikan päällä tai etänä.

Toimintamme perustuu luotettavaan työterveyskumppanuuteen. Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii yhdessä työnantajan kanssa työhyvinvoinnistasi, työn sujumisesta ja jokaisen työntekijän työkunnosta. Autamme yhdessä työnantajan kanssa suunnitellulla toiminnalla ylläpitämään terveyttäsi sekä hyvää toiminta- ja työkykyä. Samalla tuemme työnantajan menestymistä perustehtävässään.

Työ vaikuttaa terveyteemme ja terveys työhömme, niinpä hyvinvoinnilla on suora vaikutus työmme tehokkuuteen. Me Työterveys Aallossa autamme sekä työntekijöitä, että työyhteisöjä työhyvinvointiin liittyvissä asioissa. Työterveyshuollon tarkoitus on edistää turvallista työn tekemistä, terveellisiä työoloja, sekä ehkäistä sairauksia ja tapaturmia. Paras lopputulos syntyy työnantajan, työntekijöiden ja työterveyshuollon tiiviistä yhteistyöstä.

Meille on myönnetty Avainlippu

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää palvelulle, joka on tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki palveluun kohdistuvat kustannukset. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Laatujärjestelmämme on sertifioitu

Työterveys Aallon työterveyshuollon palveluntuotantoprosessit, hallinnointi, johtaminen sekä toimintamallit ovat ISO9001 2015 -standardin mukaisesti sertifioituja. Laatujärjestelmämme täyttää standardin vaatimukset ja sertifikaatti kattaa koko organisaatiomme työterveyspalvelut. Se tarkoittaa sitä, että koko henkilöstömme on sitoutunut jatkuvasti kehittämään toimintaamme siten, että palvelumme täyttää tiukimmatkin laatukriteerit ja toimintaamme auditoidaan ulkoisesti vuosittain.

Johtoryhmä

Kuva Aallon toimitusjohtajasta: Jarno Pylkkänen

Jarno Pylkkänen

Toimitusjohtaja
050 576 0641
jarno.pylkkanen@tyoterveysaalto.fi

Marjukka Pirkkalainen

Palvelupäällikkö, työsuojelupäällikkö
050 311 8699
marjukka.pirkkalainen@tyoterveysaalto.fi

Pia Petajaaho

Pia Petäjäaho

Palvelu- ja kehittämispäällikkö
046 922 4259
pia.petajaaho@tyoterveysaalto.fi

Kuva tietohallintopäälliköstä: Virva Hartikka

Virva Hartikka

Tietohallintopäällikkö,
tietosuojavastaava

050 315 3334
virva.hartikka@tyoterveysaalto.fi

Sara Parkkonen

Talous- ja hallintopäällikkö
050 560 9380
sara.parkkonen@tyoterveysaalto.fi

Kuva johtavasta työterveyslääkäristä: Veikko Kujala

Veikko Kujala

Johtava työterveyslääkäri
040 158 0642
veikko.kujala@tyoterveysaalto.fi