Ajanvaraus työterveyshuollon rokotuksiin

 

Rokotusajanavaraus

Rokotamme Työterveys Aallossa työelämän rokotuksia tartuntatautilain (1227/2016) mukaisesti ja työnantajien kanssa sopien. Työnantajan tulee huolehtia siitä, että tartuntatautien vakaville seurauksille alttiita potilaita tai asiakkaita hoitavilla työntekijöillä on pykälän 48 mukainen suoja. Kausi-influenssarokotteet annetaan THL:n ja alueen tartuntatautilääkäreiden ohjeistusta noudattaen. Samalla tehostetaan tarpeen mukaan (tartuntatautilain mukaiset) tuhkarokko-, ja vesirokkorokotteet sekä hinkuyskärokote (koskee vain alle yksivuotiaita hoitavia).

  • Influenssarokotus on maksuton sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstölle, joka osallistuu potilaiden ja asiakkaiden välittömään hoitoon tai huoltoon.
  • Muuta henkilöstöä kannustetaan hakemaan influenssarokote omasta kotikunnastaan, mikäli kuuluu terveytensä puolesta riskiryhmään. Kunnat tiedottavat influenssarokotusten toteutumisesta mm. omilla verkkosivuillaan.

Ajanvaraus työterveyshuollon rokotuksiin

  • Tarkemmat tiedot työpaikkasi rokotuksiin liittyen saat työnantajaltasi esimerkiksi intra:sta tai kysymällä lisätietoja esihenkilöltäsi.
  • Rokotusaika varataan edellisvuosien tapaan nettiajanvarauksena esihenkilöltä saadulla koodilla.
  • Ajanvarauksesta lähetetään tekstiviesti matkapuhelimeesi, tekstiviesti kertoo tarkan rokotuspaikan osoitteen.

Ajanvaraus osoitteessa omaaalto.fi

Tarkastathan aina rokotuspisteen osoitteen saamastasi ajanvaraustekstiviestistä.

Tervetuloa rokotuksille!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Laadunhallinta Työterveys Aallossa

Kesän 2024 aukioloajat