OmaAalto tuoteperhe laajeni -eTerveys chat-vastaanotto on käytössäsi

Odotettu palvelu eTerveys chat -vastaanotto on avattu OmaAaltoon sujuvoittamaan ja nopeuttamaan asiointiasi työterveyshuollossa. eTerveystiimin löydät OmaAallosta lataamalla ilmaisen OmaAalto-sovelluksen mobiililaitteellesi tai kirjautumalla tunnuksillasi OmaAalto-palvelukanavalle.

eTerveydessä voit asioida terveyteen ja sairauksiin liittyvissä asioissa, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista eivätkä vaadi akuuttia kiireellistä hoitoa. Moniammatillisen (työterveyshoitaja-, lääkäri- ja työfysioterapeutti) eTerveystiimin chat -vastaanotolla asioit kätevästi reaaliajassa normaalien aukioloaikojemme puitteissa maanantaista torstaihin klo 8-15.30 ja perjantaisin 8-14.30.

eTerveyden hoitopolut:

eTerveys palvelut

Asiointi eTerveydessä: 

Kirjauduttuasi OmaAallon eTerveys vastaanotolle, valitse palvelutarpeeseesi sopiva hoitopolku ja sitä tarkentava oire. Pyydämme ensin sinua vastaamaan automaattiseen sähköiseen kyselyyn esitietoja varten. Työterveyshoitaja tekee hoidontarpeen arvion ja sen perusteella, joko hoitaa tilanteesi tai ohjaa sinut työfysioterapeutille tai lääkärille tai tarvittaessa muiden palveluiden piiriin. Hoidon tarpeen arvion kautta saat hoitajalta kohdennetut kotihoito-ohjeet sekä neuvontaa akuutteihin vaivoihin. eTerveys chatin aikana voit tarvittaessa lähettää kuvia tai videotiedostoja asioinnin sujuvoittamiseksi.

Huomioithan, että eTerveyden vastaanotolla emme varaa emmekä peru aikoja. Ajanvarausasioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse: 010 2075 200.

eTerveyden lisäksi käytössäsi ovat videovastaanotto sekä työterveyshuollon kiireetön viestintä ja sähköinen ajanvaraus. OmaAalto -palvelun avulla tavoitat ammattilaisemme kätevästi älypuhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi paikasta riippumatta.

OmaAaltoa tukeva tekniikka: Windows, Apple Mac -tietokoneet sekä Android-älylaitteet (selain: Chrome (suositus), Firefox tai Edge). Apple mobiililaitteet (selain: Safari).

 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Laadunhallinta Työterveys Aallossa

Kesän 2024 aukioloajat